Wie zijn Wij!

Teamfoto 2016
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naam: Jimmy Eimers

Leeftijd: 32

Functie: Loper en bestuurslid

 

Aantal keren meegedaan: In 2013 heb ik voor de eerste keer vanuit Parijs gelopen. In 2015 heb ik voor de tweede keer gelopen,  toen voor het eerst vanuit Hamburg, en nu voor de derde keer!
Waarom doe ik mee aan de Roparun: Buiten het feit, dat ik het een hele happening vind, zet ik mij graag in voor Stichting Roparun. Ik vind dit een geweldig doel!
Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016: 
Deelname aan de Roparun is een heel avontuur, die al ver voor de run begint. Van deze gehele trip ga ik genieten en wil hierbij samen met de andere team leden zoveel mogelijk geld binnen halen om te kunnen doneren.

Peter Riethorst

Naam: Peter Riethorst

Leeftijd:40

Functie: Fietser

Aantal keren meegedaan: Dit wordt mijn 2e keer.
Waarom doe ik mee aan de Roparun: ik doe mee aan de roparun omdat ik het een hele positieve uitdaging vind om actief, sportief geld te verzamelen met een team voor een goed doel.
Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016: Met het gehele team Rotterdam te halen. En zoveel mogelijk geld binnen halen voor het goede doel

PICT0128
Naam: Marco LichtenbergLeeftijd: 45 jaarFunctie: loper Dit wordt mijn tweede deelname aan de Roparun.Zelf vind ik het een mooie gedachte om door als team deel te nemen aan dit evenement, een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van leven van anderen.Ik hoop op een geslaagd weekend, met een behouden aankomst in Rotterdam en een prachtige opbrengst voor dit goede doel.Daar zet ik graag een stuk van mijn vrije tijd voor in.
foto1
Naam. Stephanie Reith Leeftijd: 40 jaar Functie : Loopster  Ik doe voor de tweede keer mee aan de Roparun.Meedoen betekent voor mij samen met een prachtig team een prestatie neer te zetten. Een prestatie die het verschil kan maken voor mensen in hun laatste levensfase.Na twee dagen “afzien” kan ik zeggen dat het voorbij is en weer terug kan naar het normale leven. Dat kunnen zij helaas niet.Ik hoop samen met Team Zutphen een mooie opbrengst te kunnen leveren aan dit doel!
Marigeth Eimers

Naam: Marigeth Eimers
Leeftijd: 31 jaar
Functie : Catering

Dit wordt de eerste keer dat ik meedoe.
Mijn eerste kennismaking met de roparun was in 2013 toen liep mijn man vanuit Parijs. Door de sensatie  die ik voelde in Rotterdam bij de aankomst en de mooie en hartverwarmende verhalen  van mijn man is dit de rede geweest dat ik mee doe.
Gezien mijn Surinaamse afkomst sta ik flink onder druk en zal ik zeker mijn kookkunsten moeten laten zien. Mijn doelstelling is dan ook goede voeding en zo min mogelijk pepers 😉 .

Berto

Naam: Berto Meijer

Leeftijd: 48

Functie: Masseur 

 

Aantal keren meegedaan: dit wordt mijn 3e Roparun

Waarom doe ik mee aan de Roparun: Nu de ziekte kanker in mijn familie erg dicht bij mij komt doordat mijn vader pre terminale longkanker heeft, wordt het nog duidelijker dat mensen die deze levensverwoestende ziekte krijgen in hun laatste tijd op aarde in een zo comfortabel mogelijke omgeving kunnen zijn. Stichting Roparun zorgt daarvoor door middel van voorlichting, materialen en financiële ondersteuning van inloophuizen en hospices. Graag zet ik mij dus in om hun doel te ondersteunen.

Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016: als onderdeel van het team ervoor te zorgen dat lopers en fietsers de finish in Rotterdam halen en daarmee zoveel mogelijk op te halen voor Stichting Roparun.

Naomi

Naam: Naomi Bos
Leeftijd: 32
Functie: Verzorgster/Catering

Aantal keren meegedaan: tweede keer

Waarom doe ik mee: Door de enthousiaste verhalen van Erna en Harrie, die al eerder meegedaan hebben, leek het mij leuk om ook een keer mee te doen.

Mijn doelstelling: Dat ik al mijn teamleden van heerlijk voedzaam eten mag voorzien! En dat we met zn allen een onvergetelijke tijd zullen hebben.

foto Patrick Lokhorst

Naam: Patrick Lokhorst

Leeftijd: 48

Functie: Loper

Aantal keren meegedaan: Dit wordt mijn eerste keer.

Waarom doe ik mee: Ik heb vorig jaar als vrijwilliger meegeholpen bij de doorkomst van de

Roparun teams in Zutphen. Het enthousiasme en de beleving van de deelnemende teams heeft

zoveel indruk op mij gemaakt dat ik ter plekke besloot dat ik in 2016 zelf mee wou lopen met

Roparun Team Zutphen. Toen mij gevraagd werd om dit jaar mee te lopen heb ik dan ook geen

moment getwijfeld.

Wat is er nu mooier dan het combineren van deze sportieve uitdaging met een goed doel!

Mijn doelstelling: Zorgen dat we samen met het gehele team een geweldig weekend beleven en

natuurlijk proberen om in het voortraject zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat we als team

trots kunnen zijn op onszelf.

Tommy1

Naam: Tommy Eimers

Leeftijd: 36 Jaar 

Functie: Fietser

Aantal keren meegedaan: Dit wordt mijn tweede keer.

Waarom doe ik mee aan de Roparun: Als je sport, teamwerk en gezelligheid kan combineren met een goed doel en zo mensen met kanker en hun dierbaren kan helpen het leven wat aangenamer te maken, dan zet ik mij daar graag voor in!

Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016: Zoveel mogelijk geld binnen halen, samen met het team een fantastisch weekend beleven en natuurlijk de finish bereiken in Rotterdam.

Marian Denekamp

NaamMarian Denekamp

 

Leeftijd: 42

Functie: Loper

Aantal keren meegedaan: 2e keer
Waarom doe ik mee aan de Roparun: Ik doe mee omdat ik mij graag samen in team verband inzet voor dit goede doel! Daarnaast hou ik van lopen:-)

Een leuke bijkomstigheid vind ik dat ik weer mooie nieuwe leuke mensen ontmoet op deze manier!
Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016: Mijn doelstelling is om met het gehele team een super leuk weekend te ervaren en gezamenlijk Rotterdam te bereiken

Cyriel Menke

Naam: Cyriel Menke
Leeftijd: 33
Functie: Chauffeur Camper
Aantal keren mee gedaan: Dit wordt mijn eerst keer.
 
Waarom doe ik mee aan de Roparun: Ik werd aangestoken door de enthousiaste verhalen van Tommy , het is een mooi doel en een leuke persoonlijke uitdaging en goed teamwork.
 
Wat is mij doelstelling voor de roparun 2016: Ons Team van een goed basiskamp voorzien en leuke acties doen om geld in te zamelen.
 

Dick Heusinkveld

NaamDick heusinkveld.

Leeftijd: niet belangrijk

Functie: Masseur

 

Aantal keren meegedaan: Eerder meegedaan in 2000 en 2001 en nu 2016 voor de derde keer.
Waarom doe ik mee aan de Roparun: uit eigen ervaring weet ik dat alles waarde heeft in de laatste dagen en alle positieve aanpassingen en toepassingen zeer veel rendement opleverde. Vele Dingen kunnen bijdragen tot een uur stuk positivisme, hoe moeilijk het vaak ook is.

HarrieDrost-1

Naam: Erna Drost-Makkinje

Leeftijd: 40 jaar

Functie: Navigator en bestuurslid

Aantal keren meegedaan: 1 x team Veluwezoom, en nu de 2e keer met TeamZutphen.
Waarom doe ik mee aan de Roparun: Ik doe mee omdat ik de Roparun een fantastisch doel vind om geld voor op te halen.

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven, zegt eigenlijk al genoeg. Dit gun je iedereen die met deze ziekte te maken krijgt. En daar doe ik het voor. En als je in je eigen familie en vriendenkring ermee te maken krijgt wordt het meedoen en geld ophalen voor de Roparun nog belangrijker. 
Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016:

Om zoveel mogelijk geld binnen te halen maar zeker ook veel lol en gezelligheid te beleven met dit fantastische en energievolle team en er uiteindelijk een onvergetelijk weekend van te maken.

HarrieDrost-1

Naam: Harrie Drost
Leeftijd: 43 (met de Roparun 44)

Functie: Teamcaptain en tijdens de Roparun loper

Aantal keren meegedaan: 3e keer

Waarom doe ik mee aan de Roparun: Op pad gaan met een leuk team van Hamburg naar Rotterdam is een geweldige ervaring. Daarnaast het zoveel geld als mogelijk op halen voor de stichting Roparun met het team op zoveel mogelijke manieren, is voor mij de grote drijfveer om dit te doen. Een goed doel waarbij het geld besteed wordt om de kwaliteit van leven met kanker te vergroten, zorgt ervoor dat ik hier, samen met mijn vrouw en anderen leuke mensen, op alle manieren hard voor ga lopen.

Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016: Mijn doelstelling is om samen met het team een geweldige, mooie, humorvolle en goede Roparun 2015 te hebben waar we heel veel geld voor opgehaald hebben.

 

 

Rob Elburg

Naam: Rob Elburg

Leeftijd: 42

Functie: Navigator

Aantal keren meegedaan: dit wordt voor mij de eerste keer

Waarom ik mee doe: het lijkt mij leuk om in teamverband een topprestatie neer te zetten

Wat is mijn doelstelling: In het voortraject naar de roparun toe mijn steentje bijdragen aan de inzamelingacties. Dit zodat de stichting op haar eigen wijze de Nederlandse maatschappij kan ondersteunen.

Tosca

NaamTosca Gruben

Leeftijd: 39

Functie: Weekend coördinator en navigator

Aantal keren meegedaan: Mijn tweede keer!
Waarom doe ik mee aan de Roparun: Mooi doel, persoonlijke uitdaging, teamwork
Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016: Persoonlijke inzet, weekend in goede banen leiden, op een leuke manier geld inzamelen

Marjon

Naam: Marjon Plag
Leeftijd: 51 jaar

Functie: Fietser

Doe voor de 2e keer mee,
Waarom doe ik mee aan de Roparun : Om samen met een team een sportieve prestatie neer te zetten voor het goede doel.
Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016 : Om samen alsteam met een vette cheque de finish in Rotterdam te halen.

Edwin Denekamp


Naam: Edwin Denekamp

Leeftijd: 45

Functie: Loper

 

Aantal keren meegedaan: Tweede keer
Waarom doe ik mee aan de Roparun: Ik doe mee omdat ik het een geweldig initiatief vind, samen met een super team je inzetten voor het goede doel en dan ook nog eens je favoriete sport mogen beoefenen.Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016: Samen met het team een geweldige bijdrage leveren aan het goede doel, en als team een geweldige prestatie neerzetten tijdens de roparun zelf.

Erwin Tuitert

Naam: Erwin Tuitert

Leeftijd: 49 jaar

Functie: Loper

 

Aantal keren meegedaan: Tweede keer
Waarom doe ik mee aan de Roparun: Roparun combineert een sportief element aan een byzonder goed doel waar helaas bíjna iedereen in de omgeving mee te maken heeft gehad. Zo ik ook al jaren terug. Mijn vader heeft 8 jaar lang gestreden vanaf zijn 50e jaar en ook het broertje van mijn vrouw is veel te jong overleden aan een tumor.

Ik wil graag sportief afzien en geld inzamelen om anderen die echt afzien te helpen. Geld is daarbij pure noodzaak.

Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016: Doelstelling is als team samen op een prettige manier de ruim 500km voor KWF te rennen en samen zoveel mogelijk leuke acties te ontplooien die bij mensen aanspreken en een glimlach geven.

Remco

Naam: Remco Makkinje

Leeftijd: 32
Functie: Chauffeur

Aantal keren meegedaan: Dit wordt de tweede keer.

Waarom doe ik mee?: Een nieuwe uitdaging en de roparun is een unieke en geweldige ervaring lijkt mij. Daarnaast wil ik op deze manier een steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker.

Mijn doelstelling: Samen met het gehele team een fantastisch weekend hebben. En, vanzelfsprekend, met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen voor stichting Roparun dmv allerlei leuke acties.

index

Naam: Jeroen van Meurs

Leeftijd: 42

Functie: Chauffeur

 

Aantal keren meegedaan: Dit wordt mijn tweede keer

Waarom doe ik mee aan de Roparun: Weet uit persoonlijke ervaring dat iemand met nog een paar dagen te leven het kleinste waardeerd. Bijvoorbeeld een goed bed, rolator of gesprek en dit biedt de Roparun Stichting
Wat is mijn doelstelling voor deelname aan de Roparun 2016: Probeer met mijn persoonlijke inzet zoveel mogelijk geld in te zamelen, het team van A tot Z te brengen en met het team een goed, leuk sportief en financieel resultaat te kunnen neerzetten !

DSC06340

Naam: Hans Plag

Leeftijd: 56 jaar

Functie : Fietser.

 

Dit is de tweede keer dat ik mee ga doen aan de Ropa-Run.

Ben aangestoken met het heilige vuur door Harrie ….Deze heeft de run al meerdere malen gedaan en zijn mooie verhalen hebben mij ook enthousiast gemaakt.  En natuurlijk is  iets goeds doen voor onze medemens  ook een belangrijk gegeven.

Mijn doelstelling voor deelname is een positieve bijdrage leveren aan het gehele team en mijn eigen grenzen een stukje verleggen…