De Roparun

De Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld waar Stichting Team Zutphen aan mee doet:() het is een unieke hardloopwedstrijd, met een even uniek doel: “trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Wat begon in 1992 als een weddenschap, is sinds die tijd uitgegroeid tot een evenement dat niet meer weg te denken is. Zaterdag 30 mei 2020 zal er gestart worden om uiteindelijk met alle teams op 2e Pinksterdag, maandag 1 juni in Rotterdam te finishen, alleen het finishen van alle teams is een happening op zich. De Roparun wint nog steeds aan populariteit en teams staan zelfs op een wachtlijst. Het is voor Team Zutphen de 6e keer dat zij gaan deelnemen aan dit mega spektakel.

Het is een niet te onderschatten uitdaging, met een team van 22 personen zullen we allen hard werken om na ruim twee dagen van veel fun en afzien in Rotterdam te finishen.
Niet alleen de 8 lopers zullen het zwaar hebben om deze afstand van 560 km  te overbruggen, maar zeker ook de fietsers, chauffeurs, navigators, masseurs, en koks. Na maandenlange voorbereiding zullen we met z’n allen op vrijdag 29 mei vertrekken naar Bremen om vervolgens na een gezellige avond de volgende dag af te reizen naar de start locatie om vanaf daar goed voorbereid en uitgerust aan de feestelijke start te staan. Nadat team A vertrokken is gaan we van start om vervolgens na ruim 48 uur op maandag 1 juni ergens tegen het einde van de middag te finishen Rotterdam, alwaar familie en vrienden ons zullen toe juichen na het leveren van een prestatie van formaat.

Reacties zijn gesloten.