Doneren

 

Steun de Roparun

Jouw steun is hard nodig. Door jouw steun help je mee om “Leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

Stichting Team Zutphen is een team van enthousiaste mensen. Om zoveel mogelijk geld op te halen doet Roparun team Zutphen (204) een beroep op jou.
Met jou bijdrage steunt u de stichting Roparun en kunnen mensen met kanker bijvoorbeeld een speciale pruik laten aanmeten, met hun familie in een vakantiehuisje de stress van zich afzetten of deelnemen aan ontspanningsweekeinden. Ook helpt u mee om bijvoorbeeld hospices in te richten, inloophuizen te openen en speciale hoofdhuid koelers aan te schaffen die de nare bijwerkingen van bestralen verzachten.

Kies het het gewenste bedrag wat je wil doneren.
         

Waarom doen wij mee?


Roparunners trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Roparunners staan voor het verbeteren van de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten. De opbrengst van de Roparun wordt niet besteed aan onderzoek maar komt ten goede aan zaken die het leven van kankerpatiënten kunnen veraangenamen. Roparunnen is veel meer dan lopen alleen.

Het is een prestatie van heel Team Zutphen:
·  het beleven van een avontuur
·  een teamprestatie
·  maatschappelijk betrokken zijn
·  zorgen voor je medemensen
·  emotie

 

Reacties zijn gesloten.