Flessenactie, Team Zutphen.

Wij houden een actie om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg. Heb jij een leeg kratjes(s) bier of lege flessen? Lever ze hem dan bij ons in! Stuur ons een berichtje of een mailtje met je adres naar roparunzutphen@gmail.com, dan halen we het op. Of breng het langs bij een teamlid. Heb je geen lege flessen en wil je ons toch steunen doneren kan via de Roparun website op naam van ons team.

Flessenactie, Stichting Team Zutphen.
Het inwoners aantal in de gemeente Zutphen was op 01-01-2019 – 47609, stel dat er nu in 2020 48000 inwoners zijn. Iedereen doneert 1 fles of €0,25 dan zouden we €12000 over kunnen maken naar de Roparun voor de palliatieve zorg.

Bij een aantal van onze leden thuis:
Onze lege flessen en lege kratjes actie gaat gewoon door, en kunnen gewoon ingeleverd worden bij onze team leden. ( Maak snel een afspraak.  ).

Bij emballage-bonnen:
Deze kunt u ook inleveren bij ons, hou er wel rekening mee dat de bonnen bij een aantal supermarkten de zelfde dag ingeleverd moeten worden.

Ophaalservice:
Als je er na een tijdje meer dan 20 flessen of een aantal lege kratjes thuis verzameld hebt halen we ze ook bij je thuis op als je in Zutphen of omstreken woont, want elke fles is er 1! Maak snel een afspraak.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.