Teamleden gezocht

Teamleden gezocht

Ben jij die enthousiaste teamplayer die zich wil inzetten voor de Roparun, maar ben jij ook een persoon die een onvergetelijk ervaring wil beleven in het Pinksterweekend in 2023 Dan zijn wij op zoek naar jou!!  Meld je dan nu aan!

De Roparun is een non-stop estafette loop met als doel geld op halen voor Stichting Roparun. Zij doen dit om palliatieve zorg te kunnen leveren aan kankerpatiënten en hun directe naasten en familieleden .

Team 204 doet de Roparun met een team van ongeveer 24 teamleden. Helaas hebben na een aantal teamleden aangegeven komend jaar niet meer mee te kunnen met de Roparun. Daarom zijn wij voor ons Roparun team op zoek naar jou, de enthousiaste teamplayer die zich willen inzetten voor dit mooie doel.

Wat zoeken wij:

  • Fysio/basiskampmedewerker
  • Chauffeur/navigator
  • Hardloper
  • Vrijwilliger

Tijdens de Roparun zijn er drie teams, Team A (Chauffeur/Navigator, 2 Fietsers en 4 Hardlopers)  begint en wordt door Team B (Chauffeur/Navigator, 2 Fietsers en 4 Hardlopers na een shift van ongeveer 55KM afgewisseld. Als loper, loop je iedere keer tijdens de shift een stukje van 2 kilometer en daarna wordt je afgewisseld door de volgende hardloper. Nadat bijvoorbeeld Team A is gewisseld gaan zij terug naar het basiskamp waar de masseurs klaar staan om de hardlopers en fietsers te masseren. Het catering team is ondertussen druk bezig om iedereen van een hapje en een drankje te voorzien, als dit allemaal gedaan is ga je uitrusten. De totale afstand is ruim 555 kilometer en wij gaan van Oldenburg naar Rotterdam. (Bovenstaande is in een notendop omschreven)

Ben je geïnteresseerd na bovenstaand gelezen te hebben of heb je nog vragen? Meld je dan nu aan!

Leven toe te kunnen voegen aan dagen waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven”.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.