Flessen actie Team Zutphen

Waarom is het interessant om een statiegeldactie te initiëren?

Nu het “normale” leven weer een beetje op gang is gekomen, kunnen wij ook weer verder met onze flessenactie. Wij houden deze actie om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg. Heb jij een leeg kratje(s) bier of lege flessen? Lever ze dan bij ons in! Stuur ons een berichtje of een appje naar een van de bekende teamleden of Maak snel een afspraak.  dan halen we het op. Of breng het langs bij een teamlid.(De flessen kunnen van elke willekeurige winkel zijn, zelf Duitse flessen kun je bij ons inleveren) Heb je geen lege flessen en wil je ons toch steunen doneren kan ook via de Rabobank op onze Team rekening.

Een statiegeldactie is één van de meest laagdrempelige acties, omdat we allemaal regelmatig in de supermarkt komen voor onze boodschappen. Het initiëren van de actie is niet alleen laagdrempelig, maar veel kleine bedragen kunnen uiteindelijk toch een leuk bedrag opleveren. Voor Roparun Team Zutphen is het interessant omdat er voor hen geen kosten aan verbonden zijn en dit een mooie manier is om een zichtbare invulling te geven aan een mooie actie. Voor de Roparun Team Zutphen is het ook een erg makkelijke manier om nog meer naamsbekendheid te genereren. Wij hopen dat u weer aan ons Team zou willen denken den de lege flessen en/of lege kratjes zou willen doneren. Voor meer informatie zie: https://roparunteamzutphen.nl/flessenactie/

Ophaalservice:
Als je na een tijdje meer dan 20 flessen of een aantal lege kratjes thuis verzameld hebt halen we ze ook bij je thuis op als je in Zutphen of omstreken woont, want elke fles is er 1!
Maak snel een afspraak.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.