Flessenactie


Nu het “normale” leven weer een beetje op gang is gekomen, kunnen wij ook weer verder met onze flessenactie. Wij houden deze actie om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg. Heb jij een leeg kratje(s) bier of lege flessen? Lever ze dan bij ons in! Stuur ons een berichtje of een appje naar een van de bekende teamleden of Maak snel een afspraak.  dan halen we het op. Of breng het langs bij een teamlid.(De flessen kunnen van elke willekeurige winkel zijn, zelf Duitse flessen kun je bij ons inleveren) Heb je geen lege flessen en wil je ons toch steunen doneren kan ook via de Rabobank op onze Team rekening.

Flessenactie, Stichting Team Zutphen.
Het inwoners aantal in de gemeente Zutphen was op 01-01-2019 – 47609, stel dat er nu in 2020 48000 inwoners zijn. Als iedere inwoner nou  een donatie zou doen van 1 fles of €0,25 dan zouden we €12000 over kunnen maken naar de Roparun voor de palliatieve zorg.

Bij een aantal van onze leden thuis:
Onze lege flessen en lege kratjes actie gaat gewoon door, en kunnen gewoon ingeleverd worden bij onze team leden. ( Maak snel een afspraak. )

Bij emballage-bonnen:
Deze kunt u ook inleveren bij ons, hou er wel rekening mee dat de bonnen bij een aantal supermarkten de zelfde dag ingeleverd moeten worden.

Ophaalservice:
Als je na een tijdje meer dan 20 flessen of een aantal lege kratjes thuis verzameld hebt halen we ze ook bij je thuis op als je in Zutphen of omstreken woont, want elke fles is er 1!
Maak snel een afspraak.

Reacties zijn gesloten.